Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don't Dry

  • Ontwikkelaar CrazyBunch
  • Eerste releasedatum 7 november 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score -

Gameplay: Gortdroge gameplay in Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don't Dry

De meest spraakmakende viespeuk is terug van weggeweest. Larry Laffer keer in Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don't Dry naar de 21e eeuw. Een tijdperk waar de groovy Larry absoluut niet thuishoort.

Leisure Suit Larry is een bekend point-and-click avontuur uit de jaren '80 en '90. Larry Laffer is een goddeloze geilbak en heeft slechts één doel in het leven; zoveel mogelijk chickies oppikken. Wet Dreams Don't Dry is een direct vervolg op het eerst deel uit 1987, genaamd: Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards. Larry wordt in dit nieuwe deel rechtstreeks vanuit de jaren '80 overgeplaatst naar het hedendaagse tijdperk. Een tijd waarin vrije liefde helemaal niet normaal is en je met een simpele tweet op de MeToo-lijst komt te staan.

Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don't Dry is vanaf 7 november verkrijgbaar voor de pc.

BRON YouTube

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?