Assassin's Creed Odyssey
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft Quebec
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 oktober 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Avonturen, RPG
  • GAMELINER SCORE

Gameplay: Google streamt Assassin's Creed Odyssey in Chrome

Eerder vandaag heeft Google zijn nieuwste experiment Project Stream aangekondigd. Dit is een streamingdienst waarmee Google games via hun Chrome Browser wil streamen. Hoe goed dit lukt, wil Google testen met Assassin's Creed Odyssey.

Google streeft ernaar om veeleisende games in hoge kwaliteit zonder al te veel latency te kunnen streamen. Hiervoor hebben ze playtesters uitgenodigd om vanaf aankomende vrijdag, de releasedatum van de nieuwste Assassin's Creed, de game te spelen in hun Google Chrome browser. Geïnteresseerde gamers kunnen zich via de site van Project Stream aanmelden. Helaas is deze playtest enkel beschikbaar in Amerika en dus niet voor ons weggelegd. Gelukkig heeft Google een gameplayvideo online gezet waarin te zien is hoe de game momenteel draait in Chrome.

Assassin's Creed Odyssey verschijnt vrijdag 5 oktober op PC, PS4 en Xbox One. Vanaf dan wordt ook de streamingdienst van Google getest.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?