Gameplay: Google streamt Assassin's Creed Odyssey in Chrome

Geplaatst: 2 oktober 2018 09:05

Eerder vandaag heeft Google zijn nieuwste experiment Project Stream aangekondigd. Dit is een streamingdienst waarmee Google games via hun Chrome Browser wil streamen. Hoe goed dit lukt, wil Google testen met Assassin's Creed Odyssey.

Google streeft ernaar om veeleisende games in hoge kwaliteit zonder al te veel latency te kunnen streamen. Hiervoor hebben ze playtesters uitgenodigd om vanaf aankomende vrijdag, de releasedatum van de nieuwste Assassin's Creed, de game te spelen in hun Google Chrome browser. Geïnteresseerde gamers kunnen zich via de site van Project Stream aanmelden. Helaas is deze playtest enkel beschikbaar in Amerika en dus niet voor ons weggelegd. Gelukkig heeft Google een gameplayvideo online gezet waarin te zien is hoe de game momenteel draait in Chrome.

Assassin's Creed Odyssey verschijnt vrijdag 5 oktober op PC, PS4 en Xbox One. Vanaf dan wordt ook de streamingdienst van Google getest.

Bron: Google Blog
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Odyssey

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

5 oktober 2018

Ontwikkelaar

Ubisoft Quebec

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord