RETURNAL

  • Ontwikkelaar Housemarque
  • Eerste releasedatum 30 april 2021
  • Platformen PlayStation 5
  • Genre Survival, Third-Person Shooter, Roguelike
  • Gameliner score

Gameplay: Gameplaytrailer Returnal toont buitenaardse wapens

Een nieuwe trailer van Housemarque's roguelike shooter Returnal is uitgebracht. Hierin worden een aantal minuten gameplay getoond van de PlayStation 5 exclusive.

De trailer toont ons de wereld van Atropos waar het verhaal zich afspeelt. Er wordt voornamelijk meer details vrijgegeven over de verschillende wapens en hulpmiddelen die je kunt verkrijgen tijdens je verkenning. Er zijn een aantal standaardwapens te vinden in Atropos die sterker worden naarmate je er langer gebruik van maakt. Zo begint de Spitmaw Blaster als een shotgun zoals je die normaal gesproken kent en ontgrendel je later diverse Weapon Traits die afgestemd zijn op het betreffende wapen. De Spitmaw Blaster schiet dan niet meer enkel kogels, maar ook exploderende granaten terwijl de Electropylon Driver meer buit pakt van vijanden. In totaal zijn er tien basiswapens te vinden in de game met meer dan negentig Weapon Traits. Wat Returnal zo bijzonder maakt, is dat tijd een grote rol speelt. Elke keer dat je doodgaat word je teruggestuurd naar het begin van de tijdlus, waardoor je een groot aantal vaardigheden en items uit de vorige cyclus kwijtraakt. De trailer toont ons verder buitenaardse elementen, waronder de mysterieuze Cthonos, een apparaat die een willekeurig item genereert aan het begin van elke cyclus.

Returnal komt uit op 19 maart 2021 voor de PlayStation 5.

BRON PlayStation

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?