Gameplay: Gameplaytrailer Aragami 2 onthuld

Geplaatst: 12 juni 2021 17:35

De Guerilla Collective Showcase is begonnen met een uitgebreide gameplaytrailer van Aragami 2. De game werd vorige maand al aangekondigd en verschijnt dit jaar nog.

De gameplaytrailer focust voornamelijk op het sluipen en de speciale Shadow-krachten die het personage bezit. Als je bekend bent met Aragami ga je een aantal krachten herkennen, maar er zijn ook nieuwe krachten bijgekomen. De trailer laat zien hoe je ongemerkt door de stad kunt sluipen en mensen vanuit de schaduw moet vermoorden. Volgens de ontwikkelaar, die je hoort tijdens de trailer, is het belangrijk dat spelers zich echt gaan voelen als een ninja. Niet alleen door het klimmen en sluipen, maar ook door de nieuwe verstopplekken, waaruit je ongemerkt iemand kunt vermoorden. De gameplaytrailer die acht minuten duurt is hieronder te bekijken.

Aragami 2 verschijnt op 17 september voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series

Bron: Guerilla Collective Showcase Day 2

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Aragami 2

Series

-

Uitgever

Lince Works

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

17 september 2021

Ontwikkelaar

Lince Works

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord