Gameplay: Gameplaybeelden Gogeta (SSGSS) uit Dragon Ball FighterZ vrijgegeven

Geplaatst:
Aangepast: 24 september 2019 09:57

De gameplaybeelden van het nieuwe personage Gogeta (SSGSS) in Dragon Ball FighterZ zijn onlangs vrijgegeven. Deze beelden werden door Bandai Namco Entertainment via hun officiële YouTube-Kanaal onthuld.

Als onderdeel van de FighterZ Pass 2 kunnen spelers binnenkort aan de slag met Gogeta (SSGSS). Vier personages gingen hem al voor en met Gogeta komt het einde van de Fighterz Pass 2 bijna in zicht. Gogeta is de fusie tussen Goku en Vegeta wat hem zeer krachtig maakt. De gameplaybeelden die onlangs werden vrijgegeven, laten de verschillende bewegingen van Gogeta (SSGSS) zien. Een van deze bewegingen is de iconische Stardust Breaker. Aan het eind van de video zie je hem als overwinnaar uit de strijd komen. Met de releasedatum van Gogeta is het afwachten wanneer het laatste personage Broly (DBS) verschijnt.

Gogeta (SSGSS) verschijnt als onderdeel van de FighterZ Pass 2 op 26 september voor de pc, Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Bandai Namco Entertainment

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Ball FighterZ

Series

Dragon Ball

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 januari 2018

Ontwikkelaar

Arc System Works

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord