Gameplay: Gameplay en releasedatum Dead Cells Fatal Falls DLC vrijgegeven

Geplaatst:
Aangepast: 13 januari 2021 11:17

Ontwikkelaar Motion Twin heeft onlangs nieuwe gameplaybeelden en de releasedatum van de Fatal Falls DLC voor Dead Cells vrijgegeven. De nieuwe DLC kunnen we over een paar weken verwelkomen.

Dead Cells is een roguelike die een paar jaar geleden is uitgekomen. Begin vorig jaar verscheen de eerste betaalde DLC voor Dead Cells, genaamd The Bad Seed. In december leerden we dat er een tweede DLC-pakket naar de game komt. Middels een trailer kondigde Motion Twin toentertijd de Dead Cells Fatal Falls DLC aan. Hoewel de trailer vrij kort was, konden we al zien wat we een beetje van de nieuwe DLC konden verwachten. Inmiddels zijn ook de eerste gameplaybeelden van de DLC vrijgegeven. In deze nieuwe gameplaytrailer van Fatal Falls kunnen we de twee nieuwe gebieden zien die je kunt gaan verkennen. Naast de nieuwe gebieden, The Fractured Shrines en The Undying Shores, zien we ook nieuwe vijanden die je er kunt tegenkomen.

Dead Cells is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en mobiele apparaten. De nieuwe DLC Fatal Falls verschijnt op 26 januari.

Bron: Motion Twin
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Cells

Series

-

Uitgever

Motion Twin

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

10 mei 2017

Ontwikkelaar

Motion Twin

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord