Jump Force
  • ONTWIKKELAAR Spike
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Gameplay: Eindelijk Jump Force gameplay van Yugi

Het personage was al een tijd geleden aangekondigd, maar de eerste gameplay van Yugi is daar dan eindelijk. Yugi is natuurlijk de hoofdrolspeler uit de Yu-Gi-Oh-franchise en bevecht zijn tegenstanders met de meest zeldzame kaarten.

Het personage werd vorige maand aangekondigd middels een simpele screenshot, maar nu zien we Yugi dan toch echt in actie. Yu-Gi-Oh staat bekend om het intense kaartspel waarbij monsters, tovenaars, draken en onverklaarbare dingen het tegen elkaar opnemen. Yugi heeft een prima deck klaarliggen en komt dan ook met Slifer the Sky Dragon, Dark Magician en Dark Magician Girl. Er is overigens nog geen ander Yu-Gi-Oh-personage bekendgemaakt. Wellicht dat bekende medespelers zoals Kaiba en Joey de line-up vergezellen.

Jump Force moet verschijnen in de maand februari van 2019. De game is dan beschikbaar op de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Bandai

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?