Maneater
  • ONTWIKKELAAR Tripwire Interactive
  • EERSTE RELEASEDATUM 22 mei 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Actie, RPG
  • GAMELINER SCORE -

Gameplay: Eerste uur aan Maneater gameplay onthuld

Het eerste uur aan Maneater gameplay is onthuld. De video toont ons wat van de bloederige taferelen die de speler te wachten staat.

In de gameplay zien we de basis van de game. Je bent een haai en je vreet andere beesten op. Je ontsnapt uit de handen van Scaly Pete, een barbaarse haaienjager, en gaat daarna het open water in. Tijdens je zwemtocht kom je andere vissen en waterdieren tegen. We zien ook wat van het RPG-systeem en daarin zien we vijf diverse stats; Massa, gezondheid, defensie, schade en snelheid. Zo kun je je eigen haai bouwen hoe jij dat wilt. De voice-over tijdens de game doet de speler denken aan een documentaire.

Maneater verschijnt 22 mei voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON Shacknews

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?