Gameplay: Eerste gameplaybeelden van DOOM Eternal getoond

Geplaatst:
Aangepast: 11 augustus 2018 14:02

Gedurende QuakeCon 2018 zijn de eerste gameplaybeelden getoond van DOOM Eternal. Het paradepaardje van id Software, de id Tech-engine, laat middels DOOM Eternal maar weer eens zien waartoe het in staat is. En mensen, het ziet er weer gelikt uit.

In onderstaande video's krijgen we gameplaybeelden te zien van verschillende secties van de game. Stiekem hoopte ik op een glimp van het gezicht van Doomguy in de weerspiegeling van zijn helm, maar helaas. In de tweede video wordt misschien wel duidelijk waarom. Want blijkbaar zijn de mensen net zo bang voor hem als de monsters dat zijn. Zonder angst gaat hij wederom de gedrochten uit de hel te lijf. Weg lijken de felgekleurde iconen uit het vorige deel, maar lijken plaats gemaakt te hebben voor subtiele items verspreid door het level. De grappling hook aan je arm is eveneens een geducht wapen en zorgt voor heerlijke kill-reeksen en brute finishes. Wat dat betreft borduurt het voort op de vorige game en dat is voor nu in ieder geval een goed teken.

Helaas is er nog geen releasedatum bekendgemaakt. Gezien de status van de gameplaybeelden, lijkt een release niet ver weg te zijn. Bethesda liet tijdens QuakeCon helaas niets los.

Bron: IGN
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DOOM Eternal

Series

DOOM

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 maart 2020

Ontwikkelaar

id Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord