Gameplay: Eerste gameplaybeelden Tennis World Tour 2 onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 3 juli 2020 15:48

NACON heeft de eerste gameplaybeelden van Tennis World Tour 2 uitgebracht. De gameplay toont allemaal nieuwe elementen en mogelijkheden voor spelers.

In samenwerking met Big Ant Studios, een game-ontwikkelaar die gespecialiseerd is in sportsimulaties, heeft NACON een vervolg op Tennis World Tour geproduceerd. De eerste gameplaybeelden die NACON vandaag van Tennis World Tour 2 heeft onthuld, beloven veel goeds. De game is gebouwd met een nieuwe engine, waardoor het aantal spelersanimaties is verdubbeld. Daarnaast is de gameplay een stuk sneller. Hierdoor wordt er meer gevraagd van de vaardigheden van spelers. In de video is ook te zien dat er nieuwe content in de game is, zoals de gamemodus Tie Break Tens waar de speler die als eerste in korte wedstrijden tien punten scoort, wint. Daarbij komt dubbeltennis in de game waarbij je met maximaal vier spelers tegelijkertijd kan spelen, zowel online als lokaal. Ook al werd de eerste Tennis World Tour onvoldoende beoordeeld door onze eigen Rudy Wijnberg, lukt het Tennis World Tour 2 misschien wel om dat recht te zetten.

Tennis World Tour 2 komt in september 2020 uit voor pc, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. De precieze releasedatum is echter nog onbekend.

Bron: NACON Benelux
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tennis World Tour 2

Series

-

Uitgever

Nacon

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

September 2020

Ontwikkelaar

Big Ant Studios

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord