Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content
Scorn
  • ONTWIKKELAAR Ebb Software
  • EERSTE RELEASEDATUM 2021
  • PLATFORMEN Pc, Xbox Series
  • GENRE First Person Shooter, Indie, Horror
  • GAMELINER SCORE -

Gameplay: Eerste gameplaybeelden Scorn onthuld

Onlangs zijn de eerste gameplaybeelden van Scorn onthuld. In een trailer van bijna een kwartier kunnen we zien wat we van de game kunnen verwachten.

Eerder dit jaar hebben we kunnen zien dat de horrorgame Scorn naar de pc en Xbox komt. Deze horrorgame, geïnspireerd door het werk van H. R. Giger, is erg duister en bevat veel vreemde dingen. Ontwikkelaar EBB Software heeft onlangs een nieuwe trailer uitgebracht waarin we bijna een kwartier aan gameplaybeelden kunnen zien. Zo kunnen we zien dat de speler gebruikmaakt van een levend vlezig wapen en dat ook de wereld om je heen er organisch uitziet.

Scorn verschijnt in 2021 voor de pc en Xbox Series X/S.

BRON Ebb Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?