Gears POP!

  • Ontwikkelaar The Coalition
  • Eerste releasedatum 22 augustus 2019
  • Platformen Mobile
  • Genre First Person Shooter, Party
  • Gameliner score -

Gameplay: Eerste gameplay beelden Gears POP! onthuld

Ontwikkelaar The Coalition heeft onlangs de eerste gameplay beelden van Gears POP! vrijgegeven. In deze video is te zien hoe een match er in de mobiele game uitziet.

Er is nog niet zoveel bekend rondom Gears POP! Deze nieuwe mobiele game uit de Gears of War-serie is dit jaar tijdens de E3 voor het eerst aangekondigd. In deze eerste gameplay video is te zien hoe Studiobaas Rob Fergusson en lead game designer Tyler Bielman het tegen elkaar opnemen in een PvP-match. Het eerste dat opvalt aan de game is dat de vrolijke Funko POP!-stijl niet strijkt met de grimmige sfeer die we van Gears of War gewend zijn. In Gears POP! is het de bedoeling dat je, door je units slim in te zetten, de basis van je tegenstander vernietigt. Deze units bestaan uit bekende menselijke personages uit de Gears of War-serie en Locust-units.

Gears POP! verschijnt ergens in 2019 op iOS en Android. Voor die tijd krijgt de game een zogeheten 'soft launch', waarbij de game hier en daar op kleine schaal wordt uitgebracht.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?