Gameplay: Een uur aan Neon Abyss gameplay vrijgegeven

Geplaatst:

Team17 heeft onlangs een gameplaystream vrijgegeven voor hun nieuwste roguelikegame Neon Abyss. Tijdens de gameplay beantwoorden ze ook een aantal vragen.

De video begint met het ontgrendelen van wat items. Deze dienen als de progressie die de speler maakt door runs te maken in Neon Abyss. Zo zien we hoe meer je speelt, hoe meer voordelen je verdient voor je personage. Na een korte inleiding springen we in de actie. 2D actie om precies te zijn, terwijl je van platform naar platform springt, moet je jezelf ook verdedigen tegen allerlei soorten wezens. De game zit vol met wapens, upgrades en andere items om de combat interessant te houden. Check de onderstaande video voor alle informatie, want met één uur aan gameplay ben je wel even zoet.

Neon Abyss is beschikbaar vanaf 14 juli voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: Team17
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Neon Abyss

Series

-

Uitgever

Team17

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

14 juli 2020

Ontwikkelaar

Veewo Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord