Neon Abyss
  • ONTWIKKELAAR Veewo Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 14 juli 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Actie, Platform, Roguelike
  • GAMELINER SCORE

Gameplay: Een uur aan Neon Abyss gameplay vrijgegeven

Team17 heeft onlangs een gameplaystream vrijgegeven voor hun nieuwste roguelikegame Neon Abyss. Tijdens de gameplay beantwoorden ze ook een aantal vragen.

De video begint met het ontgrendelen van wat items. Deze dienen als de progressie die de speler maakt door runs te maken in Neon Abyss. Zo zien we hoe meer je speelt, hoe meer voordelen je verdient voor je personage. Na een korte inleiding springen we in de actie. 2D actie om precies te zijn, terwijl je van platform naar platform springt, moet je jezelf ook verdedigen tegen allerlei soorten wezens. De game zit vol met wapens, upgrades en andere items om de combat interessant te houden. Check de onderstaande video voor alle informatie, want met één uur aan gameplay ben je wel even zoet.

Neon Abyss is beschikbaar vanaf 14 juli voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON Team17

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?