Gameplay: EA toont singeplayer gameplay Star Wars: Squadrons

Geplaatst:

Pilots, fasten your seatbelts. Star Wars: Squadrons komt gamescom binnengevlogen en drukt even een dikke AAA-stempel op de show. De aankomende titel van EA gooit hoge ogen en de gameplaybeelden van zojuist bevestigen de hype alleen maar.

In Star Wars: Squadrons kruip je achter het stuur/ knuppel van je eigen ruimteschip. De actie is snel en het singleplayer verhaal moet vele hoogtepunten opleveren. Tussen de missies door is het mogelijk om met Squadron-genoten te praten om zo bonding te krijgen met je virtuele kameraden. Tevens krijgen we een aardig stuk gameplay te zien waarin we een undercover agent moeten escorteren naar veiligheid.

Star Wars: Squadrons verschijnt op 2 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars: Squadrons

Series

Star Wars

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

2 oktober 2020

Ontwikkelaar

EA Vancouver

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord