Gameplay: Dragon Ball: The Breakers uitgelegd in trailer

Geplaatst: 24 november 2021 20:23
Aangepast: 24 november 2021 20:23

De nieuwste Dragon Ball-game Dragon Ball: The Breakers is geen vechtgame, maar een online survivalgame. Dit roept natuurlijk naast nieuwsgierigheid vele vragen op over de gameplay die opgehelderd worden in een nieuwe trailer van de game.

Vorige week kondigde BANDAI Namco Dragon Ball: The Breakers aan. Voor het eerst in de Dragon Ball-franchise is er een multiplayer online actie-survival game in de maak. Bandai Namco heeft een uitgebreide trailer gedeeld waarin de gameplay wordt uitgelegd. De game is speelbaar tot acht spelers, waarbij zeven spelers een team vormen genaamd Survivors. De Survivors zijn het gewone volk die het opnemen tegen de kwaadaardige Raider. Het doel van de Raider is om alle Survivors te verslaan binnen een bepaald tijdsbestek, terwijl de Survivors het slagveld proberen te ontsnappen en zichzelf te verdedigen tegen de Raider. Een ontsnapping is mogelijk door de Super Time Machine te activeren. Hiervoor is een samenwerking van de Survivors onmisbaar. Bovendien is de Raider velenmalen sterker dan een Survivor en kan hij nog sterker worden door te evolueren. Gelukkig hebben de Survivors een set van actieve en passieve vaardigheden om het zich wat gemakkelijker te maken. Zo kun je je als Survivor bijvoorbeeld verstoppen in een object of gebruikmaken van Dragon Change om in een Super Saiyan te transformeren voor een korte tijd. Voor meer details over de gameplay kun je de trailer hieronder bekijken! Wil je alvast een voorproefje van de game? Schrijf je dan gauw in voor de gesloten bèta!

Dragon Ball: The Breakers verschijnt in 2022 voor PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch. De gesloten bèta vindt plaats op 4 en 5 december en wordt gehouden in vier sessies. De deadline voor de bèta eindigt op 30 november.

Bron: BANDAI NAMCO Europe
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Ball: The Breakers

Series

Dragon Ball

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

14 oktober 2022

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord