Battlefield V
  • ONTWIKKELAAR EA DICE
  • EERSTE RELEASEDATUM 20 november 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Gameplay: Dice toont gameplaybeelden Battlefield V Battle Royale-modus

Ontwikkelaar Dice toont gameplaybeelden van de Battlefield V Battle Royale-modus. In deze gameplaytrailer zien we in-game beelden van de Firestorm-modus die eind deze maand uitkomt.

In de nieuwe gameplaytrailer van Firestorm kunnen we de eerste details zien van deze nieuwe modus. Firestorm is de Battle Royale-modus van Battlefield V. Deze modus speelt zich af op een enorme map. Deze map is wel tienmaal groter dan Hamada, de grootste map die momenteel in Battlefield V zit. In deze Battle Royale-modus nemen 64 spelers het tegen elkaar op tot de laatste man of squad overblijft. Je kunt hiervoor gebruikmaken van verschillende vuurwapens en zeventien verschillende gevechtsvoertuigen zoals tanks en transportwagens. Door een steeds kleiner wordende ring van vuur die alles vernietigt, wordt de map kleiner en wordt het moeilijker om te overleven.

Battlefield V is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Battle Royale-modus Firestorm is vanaf 25 maart beschikbaar.

BRON EA Dice

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?