Gameplay: Destroy All Humans! PAX East gameplay vrijgegeven

Geplaatst: 2 maart 2020 12:15
Aangepast: 2 maart 2020 12:27

Er zijn nieuwe gameplaybeelden verschenen voor de remake van Destroy All Humans! Deze beelden zijn afkomstig van de PAX East beursvloer.

In de video zien we waar het allemaal om draait bij Destroy All Humans! Je speelt als Cryptosporidium, een alien met een kort lontje. Aan jouw is het de taak om de Aarde te verkennen en uiteindelijk die vreselijke mensen te vernietigen. In de gameplaybeelden zien we ook een ander personage genaamd Orthopox. Hij klinkt verdacht veel als Frieza en geeft de speler de eerste bevelen. De eerste stappen richting werelddominantie moeten namelijk wel zorgvuldig gezet worden. Destroy All Humans! heeft echter een komische vibe en zorgt ervoor dat het perspectief van een invasie luchtig blijft. Dat komt voornamelijk door de koeien.

Destroy All Humans! is beschikbaar later dit jaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia.

Bron: PAX East
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destroy All Humans!

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia

Releasewindow

28 juli 2020

Ontwikkelaar

Black Forest Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord