Destroy All Humans!

  • Ontwikkelaar Black Forest Games
  • Eerste releasedatum 28 juli 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Gameplay: Destroy All Humans! PAX East gameplay vrijgegeven

Er zijn nieuwe gameplaybeelden verschenen voor de remake van Destroy All Humans! Deze beelden zijn afkomstig van de PAX East beursvloer.

In de video zien we waar het allemaal om draait bij Destroy All Humans! Je speelt als Cryptosporidium, een alien met een kort lontje. Aan jouw is het de taak om de Aarde te verkennen en uiteindelijk die vreselijke mensen te vernietigen. In de gameplaybeelden zien we ook een ander personage genaamd Orthopox. Hij klinkt verdacht veel als Frieza en geeft de speler de eerste bevelen. De eerste stappen richting werelddominantie moeten namelijk wel zorgvuldig gezet worden. Destroy All Humans! heeft echter een komische vibe en zorgt ervoor dat het perspectief van een invasie luchtig blijft. Dat komt voornamelijk door de koeien.

Destroy All Humans! is beschikbaar later dit jaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia.

BRON PAX East

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?