Gameplay: Deathloop State of Play gameplay vrijgegeven

Geplaatst:

Tijdens de State of Play is er een nieuwe gameplay-presentatie van Deathloop gehouden. In de demo zien we hoe je te werk gaat als premiejager.

In Deathloop moet je achter acht targets aan. Degene die we vandaag om zeep gaan helpen, heet Aleksis “The Wolf” Dorsey. Hij verschuilt zichzelf in een zwaarbeveiligd locatie gevuld met zijn goons. Als premiejager heb je de keuze om combat op verschillende manieren te benaderen. In de gameplay-video van Deathloop zie je diverse wapens, met kleurrijke en frappante designs. Naast gunplay heeft de speler ook de mogelijkheid om vijanden te slachten met speciale vaardigheden en stealth attacks. Deathloop was onlangs uitgesteld, om zo meer tijd te kunnen schenken aan het verbeteren van de game.

Deathloop is beschikbaar vanaf 14 september voor de pc en PlayStation 5, waar de game één jaar console exclusief te spelen is.

Bron: State of Play
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Deathloop

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

14 september 2021

Ontwikkelaar

Arkane Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord