Cyberpunk 2077
  • ONTWIKKELAAR CD Projekt RED
  • EERSTE RELEASEDATUM 17 september 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Gameplay: Cyberpunk 2077 laat nog even op zich wachten

CD Projekt Red werkt keihard aan Cyberpunk 2077, maar lijkt de game dit jaar niet te verschijnen. Zo blijkt uit onderstaande Developer Diary die iets meer informatie omtrent de aankomende game geeft.

Patrick was helemaal lyrisch gedurende de presentatie op de gamescom. Met goede reden, want Cyberpunk 2077 lijkt een fantastische game te worden. Helaas geeft uitgever CD Projekt Red aan dat de game nog lang niet klaar is. De ontwikkeling gaat lekker, maar de game is zo immens waardoor ze nog even flink aan de bak moeten. Jammer, maar daar staat tegenover dat de kwaliteit hoog in het vaandel staat. Vooralsnog krijgen we ook geen releasedatum, dat lijkt dus nog wel even te duren.

Benieuwd naar de mening van Patrick omtrent Cyberpunk 2077, check dan snel zijn gamescom preview!

BRON PlayStation

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?