Gameplay: Cyberpunk 2077 laat nog even op zich wachten

Geplaatst: 8 maart 2019 09:50

CD Projekt Red werkt keihard aan Cyberpunk 2077, maar lijkt de game dit jaar niet te verschijnen. Zo blijkt uit onderstaande Developer Diary die iets meer informatie omtrent de aankomende game geeft.

Patrick was helemaal lyrisch gedurende de presentatie op de gamescom. Met goede reden, want Cyberpunk 2077 lijkt een fantastische game te worden. Helaas geeft uitgever CD Projekt Red aan dat de game nog lang niet klaar is. De ontwikkeling gaat lekker, maar de game is zo immens waardoor ze nog even flink aan de bak moeten. Jammer, maar daar staat tegenover dat de kwaliteit hoog in het vaandel staat. Vooralsnog krijgen we ook geen releasedatum, dat lijkt dus nog wel even te duren.

Benieuwd naar de mening van Patrick omtrent Cyberpunk 2077, check dan snel zijn gamescom preview!

Bron: PlayStation
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord