Gameplay: CyberPunk 2077-beelden verschenen voor Xbox One

Geplaatst:
Aangepast: 18 november 2020 12:08

Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft beelden vrijgegeven van de hoog geanticipeerde game Cyberpunk 2077 voor Xbox One. De game lijkt er bijzonder goed uit te zien voor het zes jaar oude beestje.

We zitten midden in de kloof tussen consoles van de laatste generatie en de nieuwe generatie en dat is iets waar ontwikkelaars rekening mee houden. Het is duidelijk dat alle peilen momenteel gericht zijn op de PlayStation 5 en Xbox Series X, maar hoe draait de game op de oudere systemen? CD Projekt Red probeert die vraag te beantwoorden met een Cyberpunk 2077-vergelijkingsvideo, die laat zien hoe de game eruitziet op zowel de Xbox One X als Xbox Series X. De video bevat bijna tien minuten aan gameplay-opnames. De game draait in de video op de Xbox Series X, via de achterwaartse compatibiliteit-modus, omdat het technisch gezien de Xbox One-versie is. Bekijk hieronder de vergelijkingsvideo:

Cyberpunk 2077 werd onlangs opnieuw met 21 dagen uitgesteld. De nieuwe releasedatum van de game is 10 december 2020.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord