Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 1 december 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Gameplay: Crimson Heist van Rainbow Six Siege onthuld

Het eerste seizoen van het zesde jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege genaamd Crimson Heist komt eraan. Ubisoft heeft de eerste gameplaybeelden van dit nieuwe seizoen gedeeld.

Volgende maand komt het eerste seizoen van het zesde jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege uit: Crimson Heist. Ubisoft heeft via een gameplaytrailer dit nieuwe seizoen geïntroduceerd. Hierin is te zien hoe de nieuwe operator, die de Crimson Heist met zich meebrengt, in actie werkt. Zo wordt getoond hoe Flores, zoals deze aanvallende operator heet, als wapen een drone met explosieven erop heeft. Er komt ook een ander nieuw wapen naar Rainbow Six Siege: de Gonne-6, een secundair wapen die sommige Attackers kunnen gebruiken om één explosief per keer af te schieten. De gameplaytrailer laat ook zien dat de Border map is aangepast, waardoor mobiliteit is verhoogd, er een nieuwe verwoestbare muur is, en er beter zicht op sommige plekken is. Check de volledige video hieronder voor Flores in actie en tips om de Crimson Heist goed mee te beginnen.

De Crimson Heist is vanaf 16 maart officieel te spelen op pc, Xbox One en PlayStation 4. In december kwam Rainbow Six Siege ook uit voor de PlayStation 5 en de Xbox Series. Vanaf vandaag is het nieuwe seizoen al beschikbaar op de testserver voor pc.

BRON Ubisoft

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?