Gameplay: Crimson Heist van Rainbow Six Siege onthuld

Geplaatst: 22 februari 2021 14:08
Aangepast: 22 februari 2021 14:08

Het eerste seizoen van het zesde jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege genaamd Crimson Heist komt eraan. Ubisoft heeft de eerste gameplaybeelden van dit nieuwe seizoen gedeeld.

Volgende maand komt het eerste seizoen van het zesde jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege uit: Crimson Heist. Ubisoft heeft via een gameplaytrailer dit nieuwe seizoen geïntroduceerd. Hierin is te zien hoe de nieuwe operator, die de Crimson Heist met zich meebrengt, in actie werkt. Zo wordt getoond hoe Flores, zoals deze aanvallende operator heet, als wapen een drone met explosieven erop heeft. Er komt ook een ander nieuw wapen naar Rainbow Six Siege: de Gonne-6, een secundair wapen die sommige Attackers kunnen gebruiken om één explosief per keer af te schieten. De gameplaytrailer laat ook zien dat de Border map is aangepast, waardoor mobiliteit is verhoogd, er een nieuwe verwoestbare muur is, en er beter zicht op sommige plekken is. Check de volledige video hieronder voor Flores in actie en tips om de Crimson Heist goed mee te beginnen.

De Crimson Heist is vanaf 16 maart officieel te spelen op pc, Xbox One en PlayStation 4. In december kwam Rainbow Six Siege ook uit voor de PlayStation 5 en de Xbox Series. Vanaf vandaag is het nieuwe seizoen al beschikbaar op de testserver voor pc.

Bron: Ubisoft
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 december 2015

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord