SoulCalibur VI
  • ONTWIKKELAAR Bandai Namco Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 oktober 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Gameplay: Check nu de eerste minuten van SoulCalibur VI singleplayer

Eerder werd al bekendgemaakt dat SoulCalibur VI twee singleplayer modi gaat bevatten. Nu is op de Tokyo Game Show een video vrijgegeven van de eerste acht minuten van SoulCalibur VI's Libra of Souls-modus.

In Libra of Souls krijg je de optie om zelf een personage aan te maken. SoulCalibur heeft altijd al bekend gestaan om zijn uitgebreide character creation, maar deeltje 6 gaat een stapje verder. Jouw personage speelt de hoofdrol in het gloednieuwe verhaal waarin we de strijd om Soul Edge weer eens aangaan.

SoulCalibur VI verschijnt op 19 oktober voor de PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Gamespot

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?