Lake

  • Ontwikkelaar Gamious
  • Eerste releasedatum 1 september 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Indie
  • Gameliner score -

Gameplay: Bezorg pakketjes in emotioneel epos Lake

Altijd al pakketjes willen bezorgen? Nee, ik heb het niet over een spiritueel opvolger van Death Stranding, maar over het verhaalgedreven Lake. In de game bezorgd je namelijk pakketjes, maar met ieder pakketje komt je voor moeilijke keuzes te staan.

In Lake kruip je in de rol van Meredith Weiss. Meredith verhuist terug naar haar geboorteplaats Providence Oaks en neemt de baan van haar vader over. Als postbezorger in een klein stadje kom je in contact met alle inwoners en dien je een relatie met jan en alleman op te bouwen. Gaandeweg het verhaal kom je echter continu voor keuzes te staan, waarbij de een makkelijker gemaakt is dan de ander. Hiermee ontwikkel je je eigen verhaal en is het aan jou hoe Meredith zich ontwikkelt.

Lake moet in het najaar van 2020 verschijnen voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?