Gameplay: Bezorg pakketjes in emotioneel epos Lake

Geplaatst:

Altijd al pakketjes willen bezorgen? Nee, ik heb het niet over een spiritueel opvolger van Death Stranding, maar over het verhaalgedreven Lake. In de game bezorgd je namelijk pakketjes, maar met ieder pakketje komt je voor moeilijke keuzes te staan.

In Lake kruip je in de rol van Meredith Weiss. Meredith verhuist terug naar haar geboorteplaats Providence Oaks en neemt de baan van haar vader over. Als postbezorger in een klein stadje kom je in contact met alle inwoners en dien je een relatie met jan en alleman op te bouwen. Gaandeweg het verhaal kom je echter continu voor keuzes te staan, waarbij de een makkelijker gemaakt is dan de ander. Hiermee ontwikkel je je eigen verhaal en is het aan jou hoe Meredith zich ontwikkelt.

Lake moet in het najaar van 2020 verschijnen voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lake

Series

-

Uitgever

Gamious

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

1 september 2021

Ontwikkelaar

Gamious

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord