Gameplay: Bethesda toont gameplaybeelden Wastelanders-update voor Fallout 76

Geplaatst:
Aangepast: 2 maart 2020 12:14

Ook Bethesda was aanwezig tijdens PAX East afgelopen weekend. Hier toonde de ontwikkelaar de eerste gameplaybeelden van de Wastelanders-update voor Fallout 76.

Veel fans kijken uit naar de Wastelanders-update voor Fallout 76. Deze update brengt namelijk veel menselijke NPC's en companions naar de game. Daarnaast brengt de update ook nieuwe gebieden, nieuwe missies en nieuwe vijanden met zich mee. Eerder deze maand hebben we de eerste trailer met releasedatum van deze update mogen zien. Tijdens PAX East heeft Bethesda echter bijna een half uur aan gameplay getoond. Hierin kunnen we zien dat de mensen echt zijn teruggekeerd naar West Virginia en dat we allerlei soorten conversaties met de NPC's kunnen houden.

Fallout 76 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Wastelanders-update is vanaf 7 april gratis beschikbaar.

Bron: Bethesda
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fallout 76

Series

Fallout

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 november 2018

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord