Atlas
  • EERSTE RELEASEDATUM 21 december 2018
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Avonturen, MMO, Open-World
  • GAMELINER SCORE -

Gameplay: Atlas vertraagd naar aankomende vrijdag, ontvangt gameplay trailer

Atlas, de piraten-MMO van de makers van ARK: Survival Evolved is helaas vertraagd naar aankomende vrijdag. De game heeft echter wel een gameplay trailer gekregen waarin we meer van de game kunnen zien.

Atlas werd aangekondigd tijdens de Game Awards van dit jaar. Destijds heeft ontwikkelaar Studio Wildcard aangegeven dat de game op 13 december moest verschijnen in de vroegtijdige toegang van Steam. Helaas werd die datum niet gehaald en werd de game uitgesteld naar 19 december. Die nieuwe datum werd ook niet gehaald, maar in plaats daarvan kregen we gisteren een nieuwe gameplay trailer. Deze nieuwe trailer laat meer zien van de game en alles wat het te bieden heeft. Volgens de omschrijving van de trailer staat de nieuwe release gepland voor morgen. Hopelijk komt de game dan ook daadwerkelijk uit.

De early access release van Atlas staat gepland op 21 december 2018 voor pc.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?