Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Dead Space

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Horror, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Gamen zonder zwaartekracht met Dead Space

In een nieuwe developer diary wordt de gewichtloosheid van de game Dead Space besproken door een paar medewerkers van de game. Dit gaat natuurlijk gepaard met veel gameplay beelden, dus ram op de play knop om de video te bekijken!

Dead Space speelt zich af in de ruimte. Jij speelt Isaac Clarke, en wanneer je iets moet controleren op een ruimteschip, blijkt dat het niet helemaal de goede kant op is gegaan...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?