Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Gamen was nog nooit zo veilig!

Zojuist heeft Gameliner zich aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg. Thuiswinkel Waarborg is hét Nederlandse keurmerk voor bedrijven die producten en/of diensten verkopen via het internet, catalogi, post en andere verkoopkanalen op afstand.

Je kunt alle winkels die zijn aangesloten herkennen aan het keurmerk: het boekje met een dakje erop. Je weet als gamer altijd waar je aan toe bent.

Bij Gameliner weet je dus altijd met wie je zaken doet. Er is altijd een oplossing bij klachten of geschillen. We bieden duidelijkheid in garanties en voorwaarden.

We hopen daarmee nog meer te kunnen bieden waar jullie gamers recht op hebben.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?