Gamen voor het goede doel met de gamemarathon

Geplaatst:
Aangepast: 24 januari 2020 00:18

Binnenkort organiseert Game Changers weer hun jaarlijkse gamemarathon waarin er geld wordt opgehaald voor het goede doel. Dit jaar staan de marathon in het teken van Make-A-Wish.

De eerste gamemarathon werd in 2016 georganiseerd en sindsdien is het een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij er elke keer wordt gegamed voor het goede doel. In de voorgaande edities werd er onder meer geld ingezameld voor Stichting ALS Nederland, het Nationaal MS Fonds en het Prinses Beatrix Spierfonds. Dit jaar doen de gamers er alles aan zoveel mogelijk geld binnen te halen voor Make-A-Wish en daarbij gaan ze een ludieke uitdaging niet uit de weg. Door bijvoorbeeld te gamen terwijl je onder stroom staat of te gamen met één oog dicht wordt het allemaal nog en stapje moeilijker gemaakt. Onder de donateurs worden tijdens de marathon ook toffe prijzen verloot.

Foto: Game Changers

De gamemarathon van Game Changers wordt gehouden van 7 tot en met 9 februari en wordt live uitgezonden op Twitch en Facebook.

Bron: Game Changers
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord