Check al onze gamescom content hier!

Gamen via Google

Google heeft tijdens een persconferentie bekendgemaakt dat ze binnenkort met de Chromo Web Store komen. Hiermee zullen niet alleen apps zoals Google Docs en Tweetdeck worden aangeboden maar ook games.

Zo zullen onder andere de games LEGO Star Wars 3D: The Quest for R2-D2 en het zeer succesvolle Plants vs. Zombies game te vinden zijn in deze store. Ook kunnen ontwikkelaar via de Chrome Web Store gratis en bètaalde software uitbrengen.

Hoeveel we voor de games moeten gaan bètalen is nog onbekend. Chromo Web Store zal in elk geval later dit jaar al uitkomen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?