Gamen in een Tuk Tuk

Om de game Battlefield: Bad Company 2 nog even extra te promoten heeft EA een leuke actie georganiseerd. Vandaag kan er namelijk worden gegamed in een Tuk Tuk, want EA heeft in Amsterdam twee speciale Battlefield: Bad Company 2-Tuk Tuks ingezet.

Deze Tuk Tuks zullen regelmatig vanaf hotel Victoria naar de DAM rijden en weer terug. Om mee te mogen rijden in deze Tuk Tuks zul je natuurlijk wel 16 jaar of ouder moeten zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?