Gamen helpt het goede doel

Wie zegt nou dat gamen nutteloos is. Gamen kan namelijk heel nuttig zijn. Zo zijn er gamers verschillende Zelda games aan het spelen om het goede doel Child's Play te steunen.

Via Ustream is te zien hoe druk de gamers bezig zijn om zoveel mogelijk Zelda games te spelen binnen 5 dagen. Hiermee proberen ze zoveel mogelijk geld binnen te halen door middel van donateurs en sponsors.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?