Gamekings Live krijgt vervolg

Blammo Event, bekend van de populaire Gamekings, organiseert op 27 juni aanstaande voor een tweedemaal Gamekings Live.

Gamekings Live is een zogenaamde previewshow waar uitgevers en de Gamekings je een preview geven op de games die nog moeten uitkomen. Het succes heeft zich al bewezen in hun vorige show dat helemaal uitverkocht was. Nederlandse gamers hebben nu eenmaal behoefte aan dit soort shows, aldus Blammo Events.

Deze show wordt in het MustSee bioscoop in Delft gehouden met acht games die ook op de E3 worden gepresenteerd. Tijdens de show kun je jouw vragen over deze games stellen aan de Gamekings die aanwezig zullen zijn tijdens de show.

Helaas kunnen ze niet alle gametitels die gaan verschijnen aankondigen dit in verband met de aankomende E3 show in Los Angeles. Maar we kunnen enkele primeurs verwachten. De eerste grote primeur krijgen we cadeau. De shooter Wolfenstein krijgen we zeker weten te zien. Wil jij deze show niet missen? Wees er dan wel snel bij want de eerste honderd kaarten zijn al verkocht op de eerste dag. Er zijn nu nog 240 kaarten over. Voor kaarten ga je naar www.gamekingslive.nl, www.belbios.nl of www.mustsee.nl. Je hebt al voor € 11,60 een plek in de zaal, je moet dan wel 16 jaar of ouder zijn.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?