Pokémon Sword
  • ONTWIKKELAAR Game Freak
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 november 2019
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

GameFreak annuleert Pokémon Sword and Shield launch event

De kritiek op Pokémon Sword and Shield is er één dat al een behoorlijke tijd aanhoudt. Het lijkt erop dat het er zelfs voor heeft gezorgd dat het launch event van de game door GameFreak is geannuleerd.

In een tweet op het Japanse Pokémon-account is namelijk bekendgemaakt dat het launch event dat gepland stond voor Pokémon Sword and Shield geen doorgang vindt. Een echte reden wordt er niet gegeven, maar "operationele redenen" zouden ervoor hebben gezorgd dat het evenement niet door kan gaan. Masuda en Shigeru Ohmori van GameFreak zouden aanvankelijk aanwezig zijn, maar die zien het blijkbaar dus toch niet zitten. Mogelijk heeft de vele kritiek rondom de game het evenement de das om gedaan.

Pokémon Sword and Shield verschijnen op 15 november voor de Nintendo Switch.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?