Gamefiguren worden steeds slimmer

Sander Bakkes, informatietechnoloog, heeft een nieuwe manier gevonden om een gamefiguur steeds slimmer te laten worden. Bakkes heeft namelijk een nieuw intelligent geheugen ontwikkeld. De computer leert hierdoor van zijn fouten en zal zo slim gebruik kunnen maken van zijn eigen ervaringen.

Zo kopieert het gamefiguur bijvoorbeeld het gedrag van zijn menselijke tegenstander. Daarnaast zorgt deze nieuwe techniek er voor dat het niveau van de game zich automatisch aan de gamer aanpast. Zo blijft de game dus altijd uitdagend genoeg voor de gamer.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?