Gamefiguren brengen je een warm kerstgevoel

Rare snuiters, die Japanners.' Microsoft heeft een 'feestje' georganiseerd in
een grote winkelketen in Japan met vrolijke muziekjes en grappige mannetjes in kostuum. Kinderen en volwassenen kunnen hier met hun favoriete gamehelden op de foto, waaronder figuren uit Viva Piñata en, op de onderstaande foto te zien, de roller uit Katamari Damacy. Een leuk tafereel om te zien en het geeft je een warm gevoel voor de kerst, niet waar?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?