Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

GameCube-remakes in ontwikkeling voor de Wii

Nintendo gaat meerdere GameCube games opnieuw onderhanden nemen en deze heruitbrengen op de Nintendo Wii. Dat nieuws is gisteren naar buiten gebracht tijdens de Nintendo persconferentie. Met de bewegingsgevoelige Wii-besturing krijgen de games een nieuwe ervaring.

De oorspronkelijke GameCube games die nu in ontwikkeling zijn voor de Nintendo Wii zijn als volgt:
- Chibi Robo: Park Patrol
- Donkey Kong: Jungle Beat
- Mario Power Tennis
- Metroid Prime
- Metroid Prime 2: Echoes
- Pikmin
- Pikmin 2

De heruitgebrachte games zullen onder de prijs liggen van een hedendaagse Wii game en gamers in Europa, Japan en Noord-Amerika kunnen straks de oude GameCube titels opnieuw beleven op de Nintendo Wii.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?