Game & Watch als sleutelhanger

We kennen allemaal wel de Game & Watch van Nintendo. Deze voorganger van de Game Boy was ontwikkeld door Gunpei Yokoi, die ook de Game Boy zelf had ontwikkeld. Nu krijgen we echter een leuke gadget voor de echte verzamelaar, namelijk de Game & Watch sleutelhanger.

Deze sleutelhanger zal niet echt speelbaar zijn, wat heel jammer is, maar bevat wel een alarm en een klokje. De sleutelhangers zullen in maart op de markt komen en in Amerika ongeveer $11 gaan kosten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?