Game voor het goede doel in de demo van Lost Planet 2

Heb jij altijd al eens het goede doel willen steunen tijdens het gamen? Grijp over enkele weken dan je kans in de demo van Lost Planet 2.

Ontwikkelaar Capcom zal namelijk 20.000 dollar doneren aan het goede doel Music for Relief die slachtoffers van natuurrampen helpt. Capcom doet het natuurlijk niet voor niets, want zij zullen het bedrag pas doneren als hun demo maar liefs één miljoen keer is gedownload. Mocht de virtuele teller langs de 1,5 miljoen gaan voegt Capcom 5.000 dollar aan het totale bedrag toe.

De demo van Lost Planet zal vanaf 21 april te downloaden zijn op Xbox Live en een dag later aankomen in de PlayStation Store.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?