Check hier alle X019 Londen-content

Game tijdens de muziekles

Muzieklessen lijken in één keer een stuk interessanter wanneer je gebruik mag maken van een PSP. Zo mogen de leerlingen op East Side High School in Manhattan tijdens de muzieklessen gebruik maken van de PSP-game Beaterator.

Met behulp van Beaterator kunnen de leerlingen hun eigen nummers componeren, ook wel Creativiteit stimulerende educatie genoemd. Beaterator zorgt dus voor een gloednieuwe manier van leerstof verwerken. Het blijft echter de vraag of we ooit in Nederland mogen gamen onder de muzieklessen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?