Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Game op zonne-energie

Wat ze wel niet allemaal verzinnen om beter voor het milieu te zorgen. Je kunt nu namelijk met behulp van Multi AC Adapter gamen op zonne-energie. De Multi AC Adapter werkt eigenlijk gewoon het zelfde als een stopcontact. Je kunt namelijk je DS, PSP of iPhone aansluiten op de AC Adapter en je handheld laat gewoon op, mits de zon natuurlijk schijnt.

De AC Adapter kan zelfs zonne-energie opslaan doormiddel van een ingebouwde batterij. Het is echter nog maar de vraag of deze Adapter ook naar Europa komt. De Multi AC Adapter is namelijk voorlopig alleen in Japan te krijgen. Dus de gene die het milieu een handje willen helpen zullen de Adapter moeten laten importeren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?