Game of the Year Edition voor Fable 2 en Gears of War 2

De games Fable 2 en Gears of War 2 zullen weer opnieuw worden uitgebracht, maar dit keer in een gloednieuw hoesje. De games krijgen namelijk een Game of the Year Edition. Naast een nieuw hoesje bevatten de games dus ook alle downloadbare content voor de desbetreffende game.

De game Fable 2 zal dan natuurlijk de content Knothole Island en See the Future bevatten en het All Fronts Collection- pakket wordt geleverd bij de Game of de Year Edition van Gears of War 2. Overigens kunnen we de games op 18 september opnieuw zien verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?