Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Game of the Year Awards: Sports game

Het lijkt onderhand wel een traditie geworden. Elk jaar worden er weer door Gametrailers de Game of the Year Awards gehouden. De genomineerden voor beste sportgame zijn onder andere FIFA 09, Madden NFL 09, NBA 2009 (2K9) en NHL 09. Benieuwd welk spel er door Gametrailers gekroond is als beste sportgame van het jaar?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?