Game of the Year Awards: Meest innovatieve game

In gamesland gaat het niet altijd om de grootste, mooiste of meest 'gehypte' game. Soms zijn de beste spellen juist het tegenovergestelde. De reden dat ze toch succesvol zijn is omdat ze spelers uitdagen om iets nieuws te doen, iets onbekends. Op de lijst van genomineerde titels staat onder andere Left 4 Dead, een coöperatieve survival horror game. Wint Left 4 Dead? Kijk en kom er achter.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?