Little Town Hero
  • ONTWIKKELAAR Game Freak
  • EERSTE RELEASEDATUM 16 oktober 2019
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Game Freak vraagt handelsmerk aan voor Little Town Hero

De daadwerkelijke titel van de nieuwe Game Freak-game Town is nu eindelijk bekend. Game Freak vraagt namelijk een handelsmerk aan voor Little Town Hero.

Ken je Town nog? Tijdens een Nintendo Direct vorig jaar werd aangekondigd dat Game Freak even afscheid nam van Pokémon om te werken aan Town. Deze nieuwe RPG van de ontwikkelaars van de bekende Pokémon-games werd vorig jaar middels een korte trailer aangekondigd. Helaas hebben we daarna niets meer van de nieuwe game vernomen. Inmiddels is er echter weer nieuws opgedoken rondom de game. Game Freak heeft namelijk een handelsmerk aangevraagd voor deze nieuwe game, die inmiddels de officiële naam Little Town Hero heeft gekregen. Er is door Game Freak zelf nog niets officieel aangekondigd, maar het is zeer waarschijnlijk dat Little Town Hero de officiële naam van Town is. Hopelijk leren we dan ook gauw meer over deze RPG.

Little Town Hero

Little Town Hero staat gepland voor een release in 2019. Hopelijk zien we binnenkort meer van de game.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?