Game Freak vraagt handelsmerk aan voor Little Town Hero

Geplaatst: 16 augustus 2019 22:02
Aangepast: 16 augustus 2019 22:02

De daadwerkelijke titel van de nieuwe Game Freak-game Town is nu eindelijk bekend. Game Freak vraagt namelijk een handelsmerk aan voor Little Town Hero.

Ken je Town nog? Tijdens een Nintendo Direct vorig jaar werd aangekondigd dat Game Freak even afscheid nam van Pokémon om te werken aan Town. Deze nieuwe RPG van de ontwikkelaars van de bekende Pokémon-games werd vorig jaar middels een korte trailer aangekondigd. Helaas hebben we daarna niets meer van de nieuwe game vernomen. Inmiddels is er echter weer nieuws opgedoken rondom de game. Game Freak heeft namelijk een handelsmerk aangevraagd voor deze nieuwe game, die inmiddels de officiële naam Little Town Hero heeft gekregen. Er is door Game Freak zelf nog niets officieel aangekondigd, maar het is zeer waarschijnlijk dat Little Town Hero de officiële naam van Town is. Hopelijk leren we dan ook gauw meer over deze RPG.

Little Town Hero staat gepland voor een release in 2019. Hopelijk zien we binnenkort meer van de game.

Bron: JapaneseNintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Little Town Hero

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

16 oktober 2019

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord