Pokémon Shield

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 15 november 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Game Freak onder vuur na modellen leak

Game Freak ligt zwaar onder vuur na een aantal leaks, waaruit blijkt dat er toch modellen zijn hergebruikt voor Pokémon Sword and Shield. De leaks kwamen uit op onder andere Reddit en Twitter.

Nadat de National Dex werd geschrapt waren de fans op zijn zachts gezegd niet blij. Al snel doken er meerdere geruchten op, waaronder dat Game Freak gewoon de game modellen van Pokémon uit Sun and Moon heeft hergebruikt. De ontwikkelaar ontkende dat met klem en verzekerde dat de modellen opnieuw gebouwd zijn voor de Nintendo Switch. Een paar dagen voor de release zijn er toch twijfels ontstaan over de Pokémon modellen. Uit meerdere leaks van dataminers zou naar voren moeten komen dat de modellen toch hergebruikt zijn. Dit leidde tot grote woede onder fans en zorgde ervoor dat de hashtag #GameFreakLied trending werd op Twitter. Je kan de leaks hieronder bekijken.

Pokémon Sword and Shield komen 15 november uit op de Nintendo Switch. Game Freak heeft nog niet op de leaks en de aantijgingen gereageerd.

BRON VG 24/7

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?