Game Freak benieuwd naar reacties fans op de Wild Area

Geplaatst: 13 november 2019 12:50

Game ontwikkelaar Game Freak is zeer benieuwd naar de reacties van de fans op de Wild Area van Pokémon Sword and Shield. Dat zei game director Shigeru Ohmori in een interview met de Pokémon website.

De Wild Area is een nieuw gebied in de Pokémon games. Hier kunnen trainers verschillende Pokémon vinden en vangen. Onlangs verschenen er nog nieuwe beelden van de Wild Area, die de verschillende weersomstandigheden in het gebied tonen. Game Freak is benieuwd hoe de Pokémon fans op deze nieuwe toevoeging gaan reageren, met name de camera controls die ervoor beschikbaar zijn. Shigeru Ohmori, de game director van de games zegt de meningen van de fans over Wild Area mee te nemen in de toekomstige beslissingen van de Pokémon franchise.

Pokémon Sword and Shield komen 15 november uit op de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo Life

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Sword

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

15 november 2019

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord