Game Developers Conference uitgesteld vanwege coronavirus

De Game Developers Conference (GDC) is officieel uitgesteld vanwege het coronavirus. Dat werd onlangs bekendgemaakt op de website van de conferentie.

De GDC zou in maart plaatsvinden, maar na de uitbraak van het coronavirus trokken veel ontwikkelaars en uitgevers zich terug. De laatste die zich afmeldde voor het uitstel was Xbox. Eerder hadden Epic Games, Sony, Unity, EA en Kojima Productions zich afgemeld. Gisteren zei de organisatie van de conferentie dat het evenement gewoon doorging ondanks de afzeggingen, maar nu is GDC officieel uitgesteld naar een later moment. De nieuwe planning is dat de conferentie deze zomer wordt ingehaald. Je kan de aankondiging hieronder bekijken.

De precieze inhaaldatum van de Game Developers Conference is nog niet bekend.

BRON GDC

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?