Galarian Mr. Mime vanaf volgende week in Pokémon Go

Geplaatst:
Aangepast: 11 december 2020 23:35

Een andere Galarian Pokemon maakt zeer binnenkort zijn debuut in Pokemon Go. Galarian Mr. Mime en zijn evolutie, Mr. Rime, verschijnen volgend weekend in de mobiele game.

Galarian Mr. Mime en Mr. Rime, verschijnen volgend weekend, als onderdeel van een speciaal 'onderzoek evenement'. Tijdens het evenement hebben spelers de mogelijkheid om een kaartje te kopen. De prijzen van die kaartjes bedragen ongeveer acht euro. Spelers die in-game kaartjes kopen hebben de mogelijkheid om Alolan Vulpix, Jigglypuff, Jynx, Snorunt en de eerder genoemde Galarian Mr.Mime tegen het lijf te lopen. Maar geen paniek; zelfs als je geen kaartje koopt, krijg je dat weekend toch meer kansen om bepaalde Pokémon te vangen. Van 18-21 december zullen een handvol Ice en "melodieuze" Pokemon, zoals Jynx, Swinub, Spoink, Woobat en Cubchoo, vaker aangetrokken worden tot wierook. En de wierook zelf zal drie uur meegaan. Je krijgt dat weekend ook je eerste kans om Shiny Cubchoo te ontmoeten.

Het evenement begint op 19 december om 10.00 uur lokale tijd en loopt tot 20.00 uur lokale tijd de volgende dag. De kosten van de tickets om mee te doen liggen rond de acht euro.

Bron: Twitter

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon GO

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Mobile

Releasedatum

15 juli 2016

Ontwikkelaar

Niantic Labs

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord