Ga zelf aan de slag met CrimeCraft

Vogster Entertainment heeft vandaag bekendgemaakt dat hun misdaadgame CrimeCraft nog dit jaar uit gaat komen, en wel op 25 augustus. CrimeCraft is volgens de makers zelf een "Persistent World Next-gen Shooter", afgekort PWNS.

De game speelt zich af in de nabije toekomst. De gameplay is in derde persoon, bevat enkele RPG-elementen en draait om een vernietigde stad. De game komt in ieder geval uit voor de PC, of er ook versies voor de consoles komen is nog niet met zekerheid te zeggen. Wel heeft Vogster met het genre een duidelijke hint gegeven: de game gaat volgens hen blijkbaar 'pownen'. Wil je alvast kijken of dat inderdaad zo is, schrijf je dan in voor de closed bèta, die deze week van start is gegaan.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?