Pure

  • Ontwikkelaar Black Rock Studio
  • Eerste releasedatum 25 september 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Ga over twee dagen off-road met de demo van Pure

Aankomende donderdag zal de demo van de racegame Pure beschikbaar komen op Xbox Live en het PlayStation Network. De demo is helaas niet grootschalig, aangezien je maar aan de slag kunt met één tutorial en één race. Maar goed, het is altijd beter dan niets. Over twee dagen kunnen we dus voor het eerst zelf ervaren hoe de game speelt.

In Pure maak je een keuze uit de vele verschillende mannelijke en vrouwelijke rijders, race je tegen de computer of online tot maximaal 16 spelers en doe je mee aan spannende races en Freestyle wedstrijden over de hele wereld.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?